ICT ja vies­tin­tä

POHJOIS-POHJANMAAN NÄKÖVAMMAISET RY
Linnankatu 32
90100 OULU

Kouluttaja/palvelu, Leena Vallo: 044 0400 694
Email: leena.vallo(at)ppnry.net

Palvelut

PPN ry:n ICT ja viestintä tarjoaa monipuolista ja asiantuntevaa koulutusta. Koulutus järjestetään yhdistyksen toimitiloissa sijaitsevassa atk-luokassa. Luokassa on viisi tietokonetta puhe- ja suurennusohjelmilla varustettuina, joten jokaiselle löytyy oma kone kurssin ajaksi.
Koulutusta järjestetään lisäksi maakunnissa.
Teemme myös laite ja apuvälinekartoituksia. Jos tarvitset työssäsi tai opiskelussasi atk-apuvälineitä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin etsitään yhdessä sinulle sopivimmat laitteet ja ohjelmat.

Onko sinulla ongelmia tietokoneesi kanssa? Toimiiko se huonosti? Haluaisitko asentaa siihen uuden ohjelman tai laitteen, mutta työ on hankalaa näkövamman ja tietotaidon puuttumisen vuoksi? Me kaikki emme ole tietotekniikan asiantuntijoita. Pienikin ongelma koneessa voi aiheuttaa suuria hankaluuksia ja kustannuksia, jos joutuu turvautumaan kaupalliseen apuun. Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n ICT-palvelu tarjoaa ratkaisun näihin ongelmiin. Apua saat soittamalla ICT-kouluttajalle Leena Vallolle. 

Puhelinpäivystys joka päivä työaikana. Asiakaskoulutuskäynneillä ja kurssipäivinä puhelimeen ei yleensä vastata. Jätä tällöin viesti vastaajaan puhelinnumeron kera.

Voit jättää myös soittopyynnön Leenalle, yhdistyksen numeroon 08 311 5653 tai sähköpostiin

Tarvittaessa Leena tulee luoksesi hoitamaan asian tai sitten voimme sopia koneesi lähettämisestä yhdistyksen toimintakeskukseen toimenpiteitä varten. Huoltotoimenpiteitä voi tehdä myös etäyhteydellä.